Kick-off winterseizoen Ischgl en Skyfly

Kick-off winterseizoen Ischgl en Skyfly

PUR IschglTop of the mountain concert de kick-off van het winterseizoen in Ischgl, met als openingsact de Duitse popband PUR. Op zaterdag 26 november 2016 zal het winterseizoen aanvangen voor Ischgl. Traditiegetrouw met het Top of the Mountain concert. Maar naast het concert zal er ook een nieuwe attractie geopend worden namelijk de Skyfly, een twee kilometer lange zipline voor twee personen. Je vliegt dan over het skigebied.

Het beginpunt is bij het middenstation van de Silvrettabahn A1, en na een rit met een snelheid van 84km/u eindig je op het dakterras van het dalstation van de 3-S
Pardatschgratbahn A3. De twee kilometer lange zipline ga je van 1.683 meter naar 1.376 meter, je hangt op 50 meter hoogte en overbrugt een hoogteverschil van 307 meter. De prijs voor dit ritje bedraagt ?39,- voor volwassenen en ?25,- voor kinderen, kinderen moeten 8 jaar of ouder zijn en niet kleiner dan 1.2 meter. De zipline is dagelijks geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Het concert zal om 18:00 uur beginnen, de prijs van een skipas voor een dag wordt verdubbeld naar ?65,- per persoon en is tevens een toegangsbewijs.

Heel veel in Nederland zal de naam PUR niet bekend voorkomen, de band bestaat al sinds 1975 eerst als Crusade. Hun eerste singel die zij uitbrachten was de bandnaam Opus geworden, maar omdat een Oostenrijkse band met dezelfde naam een gigantische hit had werd de naam veranderd in PUR.

Voor de geïnteresseerden hier hun website.

Het Top of the Mountain concert wordt drie keer gehouden, bij opening, tijdens pasen en bij de sluiting van het seizoen..

Bron: Ischgl.com

© ischgl.com

Zipline

728x90-Bizztravel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...