Kids Wander Challenge in Saalbach Hinterglemm

Baumzipfelweg Saalbach Hinterglemm

Kids Wander Challenge in Saalbach Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm in de winter een bruisend skigebied, maar ook in de zomer barst het daar van de activiteiten. Voor de jongsten onder ons is er de Kids Wander Challenge, een leuke bezigheid voor jong maar ook voor oud.

Wandelen, menig kind wil hier niet aan denken maar ga je dit combineren met leuke activiteiten dan  kan dit je kinderen motiveren om mee te gaan zelfs voor een wandeling. In Saalbach Hinterglemm maakt men ouders het makkelijk om de kinderen te motiveren, de nieuwe Kids Wander Challenge laat je kinderen op leuke wijze de natuur ontdekken. Naast een leuk avontuur voor jong en oud in de natuur wacht er ook een beloning voor de hardwerkende kleine wandelaars!

Kids Wander Challenge

Deze challenge is een combinatie van vier themapaden en een bergwandeling, alles om voor kinderen een motiverende ervaring te creëren. Tijdens een wandeling moet je drie controlestations met tangen zien te vinden, hier kunnen de kleine wandelaars punten verzamelen. Een parcours wordt als voltooid beschouwd zodra alle drie de symbolen zijn gestanst.

Er zijn vijf paden namelijk.

  • Baumzipfelweg
  • Motorikweg
  • Wanderlehrpfad
  • Märchenwald
  • Schattberg Gipfelrunde (Let op: Deze wandeling is relatief veeleisend en vereist zekerheid).

Na het behalen van 2 of meer paden volgt er een beloning namelijk;

  • Bronzen medaille voor 2 paden
  • Zilveren medaille voor 3 paden
  • Gouden medaille voor 4-5 paden

 

Bron: saalbach.com

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...