Kijk uit op de skipiste en klein rondje Westendorf 29 december 2023 VIDEO

Westendorf Gampenkogel

Kijk uit op de skipiste en klein rondje Westendorf 29 december 2023 VIDEO

Om maar even met de deur in huis te vallen. Wij zijn de kerstperiode in ons eigen thuis gebied aanwezig en dat komt omdat het voor ons ook vakantie is. Andere gebieden gaan we zeker nog bezoeken en die krijgen jullie de gehele winter te zien. Dus nog even geduld met andere gebieden.

Ook willen we benadrukken dat het de komende week zeker goed uitkijken op de piste is. Er is weinig tot geen sneeuw in de voorspelling en de pistes hebben echt een opfrisser nodig. Als de sneeuw dan uitblijft dan krijg je in de middag in de zon sneeuwhopen en bij de noordhellingen vooral ijzige uitgeslepen pistes. Voor de mindere goden onder ons, doe voorzichtig. Er zijn al veel mensen je voorgegaan met een gang richting een arts. Ook hoeven we niet te verwijzen naar de berichten die we afgelopen week hebben gemaakt mbt ongevallen.

We zijn met redelijk weer toch even de skipiste opgegaan en hebben voornamelijk helmcamera beelden gemaakt. We hebben de zonnige pistes gepakt en kwamen ook nog in de skiweide uit in Westendorf. Daar zagen we veel skiklassen en dat vinden we alleen maar een goede zaak.

Bekijk hieronder de video update en live video’s die we ook maakte op de sociale media kanalen.

Live kwamen we vanaf de skiweide in Westendorf.

Aan het einde van de dag kwamen we nog deze twee paragliders tegen.

Nog wat foto’s om het af te sluiten.

RTL4 Weer Brixen im Thale 29 dec 2023

Westendorf Gampenkogel

Westendorf Skihütte Ki West

Apfelstrudl

Apfelstrudl en de skihelm (Bluetribe) had ook wat rust nodig

Buiten de piste kijk uit

Westendorf Skiweide

Tot slot we kunnen het niet benadrukken. Kijk uit op de piste, hou je eigen snelheid in bedwang laat je niet verleiden door rare capriolen.

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Renthier Westendorf Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×