Kind gewond bij het maken van een foto bij een koe

Kind gewond bij het maken van een foto bij een koe

We waarschuwen er in het seizoen best vaak voor en toch is het weer gebeurd. Helaas heeft dit keer een kind van 9 jaar het moeten ontgelden.

Een moeder wilde op de foto met een koe. Haar zoon van 9 moest naast een koe gaan staan en daarbij is het mis gegaan.

Volgens de politie wilde de moeder van de jongen, een 44-jarige Duitse, een foto maken van haar kind met het dier. De jongen stond naast de koe, die bij de Au Hochalm aan de kant van de weg stond. Plotseling bewoog de koe haar hoofd, waardoor het kind haar evenwicht verloor en op de grond viel. De negenjarige liep ernstige verwondingen aan zijn arm op.

Hij werd met een reddingshelikopter naar het ziekenhuis van Kufstein gebracht.

We hopen dat de jongen snel hersteld en dat zijn moeder nog eens de 10 regels op de Alpenweide doorleest.

Westendorf Koe Kreuzjöchlsee

Bron: Tiroler Tageszeitung

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Van Beeck tenten

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds enige tijd hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht