Kind valt uit skilift en volwassen man er van door

westendorf 10 dec 19

illustratieve foto

Kind valt uit skilift en volwassen man er van door

In het skigebied Skicircus in Fieberbrunn (Tirol) viel een zes-jarige  woensdagmiddag uit een stoeltjeslift en viel vijf meter in de diepte. Een medepassagier, een onbekende volwassene, ging door naar het bergstation en ging er als een haas vandoor!!!!!

De jongen uit Duitsland was in het skigebied Skicircus Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Fieberbrunn onderweg met een skiklas. De groep ging om 13:20 uur met de 4-persoons lift omhoog.

Onbekende liftbeugel geopend

Het kind ging in de lift zitten met een onbekende man. De skileraar was in de liftstoel er achter uiteraard met andere kinderen van de groep. Ongeveer 15 meter voor het bergstation opende de onbekende volwassene de beugel van de lift, waarna het kind van de stoel gleed en ongeveer vijf meter op het met sneeuw bedekte oppervlak viel.

Veel geluk

De onbekende man ging meteen bij het uitstappen er vandoor als een haas en bekommerde zich niet om het kind!!!!

De jongen van 6 jaar had duidelijk veel geluk. Hij was slechts licht gewond geraakt in het gezicht vertelde de politie, hij was in redelijk veel losse sneeuw gevallen.

Het kind werd door de Pisttenrettung naar het dal begeleid waar zijn opa hem al stond op te wachten.

De politie vraagt ​​nu getuigen die het ongeval hebben waargenomen om zich te melden bij de politie in Erpfendorf. De onbekende volwassene wordt ook gevraagd om zich te melden bij de politie.

Hij wordt beschuldigd van “in de steek laten van een gewond persoon”.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...