VIDEO Kirchberg de afdaling naar de Fleckalmbahn 2017

We zijn alweer bijna aanbeland in december en dan schiet het al heel erg op als het gaat om de skigebeiden die open gaan. Dit weekend is er al een gedeelte in bedrijf in Kitzski bij Kirchberg en Kitzbühel. Daar ligt ook de afdaling Fleckalm…. die is dan nog niet open maar we kwamen een afdaling tegen die we jaren geleden hebben opgenomen.

We laten jullie deze zien om nog meer in de stemming te komen van de aankomende wintersport

De video staat al hierboven al klaar maar dat had je vast gezien. De video is al van een tijdje geleden. Zien jullie de verschillen met hoe de afdaling er afgelopen jaar uitzag…of ski hem dit jaar eens af. Wij zijn er klaar voor omdat weer eens te doen in december. We houden jullie op de hoogte.

*** We zijn net onder de top van de Fleckalm naar het dal gaan skiën. Beelden zijn gemaakt op 25 februari 2017. Het was een FANtastische zonnige dag waarbij de sneeuw ook nog eens prima was.Kirchberg

Fleckalmbahn

Ook zie je helemaal beneden de oude Fleckalmbahn. Deze lift is er niet meer maar er staat nu echt een juweeltje. De nieuwe Fleckalmbahn staat er alweer vanaf 2019 en is een superdeluxe lift met veel comfort. Vanuit de lift kunnen je genieten van een heerlijk uitzicht. Zeker omdat de lift rondom met heel veel glas is vervaardigd, in ieder geval materiaal waar je nog heerlijk door naar buiten kunt kijken.

Ook nog geïnteresseerd in onze video update van de 25e februari 2017? Deze is hieronder nog te zien. Dit zijn dus beelden van bijna 7 jaar oud. De grote vraag is, is het veranderd?

Mesnerwirt Westendorf

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...