VIDEO Kirchberg de afdaling naar de Fleckalmbahn

Nu we weer in november zijn aanbeland zullen we op groot verzoek de komende tijd weer eens wat dalafdalingen in beeld brengen. Dit alles om jullie weer in de stemming te brengen voor de wintersport. Dit keer is het de beurt aan het skigebied van Kirchberg. De video staat al hierboven.

We zijn net onder de top van de Fleckalm naar het dal gaan skiën. Beelden zijn gemaakt op 25 februari 2017. Het was een FANtastische zonnige dag waarbij de sneeuw ook nog eens prima was.Kirchberg

Fleckalmbahn

Ook zie je helemaal beneden de oude Fleckalmbahn. Deze lift is er niet meer maar er staat nu echt een juweeltje. De nieuwe Fleckalmbahn staat er alweer vanaf 2019 en is een superdeluxe lift met veel comfort. Vanuit de lift kunnen je genieten van een heerlijk uitzicht. Zeker omdat de lift rondom met heel veel glas is vervaardigd, in ieder geval materiaal waar je nog heerlijk naar buiten kunt kijken.

Ook nog geïnteresseerd in onze video update van de 25e februari 2017? Deze is hieronder nog te zien. Dit zijn dus beelden van bijna 6 jaar oud. De grote vraag is, is het veranderd?

Mesnerwirt Westendorf

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...