VIDEO Kirchberg de afdaling naar de Fleckalmbahn

Nu we weer in november zijn aanbeland zullen we op groot verzoek de komende tijd weer eens wat dalafdalingen in beeld brengen. Dit alles om jullie weer in de stemming te brengen voor de wintersport. Dit keer is het de beurt aan het skigebied van Kirchberg. De video staat al hierboven.

We zijn net onder de top van de Fleckalm naar het dal gaan skiën. Beelden zijn gemaakt op 25 februari 2017. Het was een FANtastische zonnige dag waarbij de sneeuw ook nog eens prima was.Kirchberg

Fleckalmbahn

Ook zie je helemaal beneden de Fleckalmbahn. Deze lift is thans zo’n 34 jaar oud en zou gesloopt worden dit jaar. Helaas zijn de onderhandelingen niet vlot verlopen met de grondeigenaren zodat komend seizoen nog steeds gebruik gemaakt kan worden van deze lift. We zullen het er nog steeds 1 jaar mee moeten doen. Maar is het dan zeker dat er volgend jaar iets moois staat? Dat antwoord kunnen we nog niet geven. Over de nieuwbouw is helaas nog niets definitiefs bekend. Wel geruchten dat het allemaal doorgaat…. we gaan het zien.

Ook nog geïnteresseerd in onze video update van de 25e februari 2017? Deze is hieronder nog te zien.

Summit Travel

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht