Kirchberg Bouw Fleckalmbahn 17 augustus 2019

Kirchberg Bouw Fleckalmbahn

Kirchberg Bouw Fleckalmbahn, afgelopen weekend waren we ook nog even in Kirchberg in Tirol en aangezien wij ook enorm van skiën houden zijn we een klein kijkje gaan nemen bij de nieuwbouw van de Fleckalmbahn. Een video update vind je onderaan dit bericht.

Als je in de winter hier wel eens bent geweest dan is het toch wel heel vreemd dat zowat het hele parkeerterrein is omgetoverd tot bouwplaats. De laatste keer dat we hier waren was in juli. Voor de verschillen, kijk dan de vorige update nog maar eens na.

Kitzbühel Kirchberg fleckalmbahntracé

De nieuwe Fleckalm is zeker iets om naar uit te kijken. Een toplift met veel comfort gaat je in een veel korte tijd boven aan de Fleckalm brengen. Ok het tracé is ietsje veranderd maar dit maakt zeker uit want de lift zou ook veel minder windgevoelig zijn. We gaan het mee maken. Op 14 december 2019 gaat deze lift in première. We proberen er bij te zijn, jij ook?

Maar ook zijn we nog even in het centrum van Kirchberg in Tirol live gegaan op facebook. Mocht je dit hebben gemist of je wil het nog een keertje bekijken…hij staat hieronder. Goed te zien was dat het Bloemencorso was geweest want er stonden nog een aantal auto’s versierd met bloemen in het dorp.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...