Video Kirchberg Fleckalmafdaling en werkzaamheden begonnen

Zoals bekend gaan dit jaar nog de werkzaamheden starten aan de nieuwe Fleckalmbahn. Het is de bedoeling dat eind van dit jaar (dus aan de start van het nieuwe skiseizoen) de nieuwe lift in bedrijf wordt genomen. We kregen van Twan een korte update dat er al is begonnen aan wat voor werkzaamheden.

Hallo, wij zijn net terug uit Kirchberg.
Halverwege de Fleckalmbahn was een helikopter bezig om bomen die ze aan het kappen waren te verwijderen. Dit blijkt voor de nieuwe Fleckalmbahn te zijn.
Hij komt naast de oude te liggen. Het dalstation komt tussen de huidige station en de Brandseitstube te liggen. Bergstation sluit aan op de Ochsalmbahn.
Lijkt er dus op dat hij er nu echt gaat komen.

Geweldig dat deze lift na 35 jaar trouwe dienst wordt vervangen. De lift was ook echt aan zijn pensioen toe. Maar nu we toch bezig zijn met deze lift…we hebben ook nog een mooie afdaling in het verleden in beeld gebracht en laat dat nu de Fleckalmafdaling zijn. De lift komt ook zeker nog in beeld.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Banner CMP Groot 1200x600

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...