Kirchberg Fleckalmbahn 1e dag in bedrijf!

Kirchberg Fleckalmbahn Neu KitzSki

Kirchberg Fleckalmbahn 1e dag in bedrijf. 6 december is de 1e dag dat het skigebied van de kant van de Fleckalmbahn open is. Het gebied was al eerder open gegaan maar nog even zonder deze lift.

Op 14 december 2019 wordt deze lift feestelijk en officieel geopend maar de gasten kunnen nu alvast gebruik maken van deze superdeluxe nieuwe lift.

Jan was voor ons ter plekke en maakte wat mooie shots van deze lift. Wat enorm opvalt is dat de stoelen in deze lift FANtastisch zijn en zitten ook nog eens lekker. Met veel comfort ga je naar het topje van de Fleckalm.

Volgende week zaterdag zijn we zelf ook aanwezig bij de officiële opening en zullen dan zeker weer met wat leuke beelden gaan komen. Tot volgende week Kirchberg Fleckalmbahn.

Kirchberg Fleckalmbahn Neu KitzSki

Kirchberg Fleckalmbahn Neu KitzSki

Kirchberg Fleckalmbahn Neu KitzSki

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Holland Snack Express 1200x400

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht