Kirchberg Fleckalmbahn de bouwwerkzaamheden

Kirchberg Fleckalmbahn werkzaamheden

Kirchberg Fleckalmbahn, hoe zou het er toch zijn bij de nieuwbouw van dit enorme project. We kregen een korte video binnen van Frank van de Pol maar ook trakteerde de firma Kogler ons op wat foto’s. Goed te zien is dat de Seilspleis werkzaamheden zijn begonnen. Tijd dus voor een update Kirchberg Fleckalmbahn.

Dat de seilspleis werkzaamheden er zijn dat geeft ook alleen maar aan dat de bouw van deze lift bijna klaar is. Wel is het zo dat de lift nog uitvoerig getest dient te worden alvorens het sein veilig gegeven kan worden. Daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. Op 14 december 2019 zal deze lift in bedrijf worden genomen. Kunnen jullie nog wachten? Wij zijn er hoogstwaarschijnlijk bij en zullen jullie dan trakteren op nieuwe video beelden. Maar vorlopig is het nog lang geen winter. De 1e echte sneeuw moet nog gaan vallen en de winter zal zeker wel wat speldenprikjes gaan uitdelen in oktober. We gaan het zien.

Hieronder de korte video van Frank alsmede de foto’s van de Firma Kogler.

We hadden het al over Seilspleis. Dat betekent dat de kabel wordt gemonteerd aan de liftpalen en dat de twee uiteinden “aan elkaar moeten worden geknoopt” We laten wellicht komende week nog wel eens zien hoe dit in zijn werk gaat. Maar bekijk ook eens hoe groot zo’n rol is waar de kabel opligt.

Kirchberg Seilspleis Fleckalmbahn

Kogler banner

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht