Kirchberg Fleckalmbahn officieel geopend VIDEO

Kirchberg Fleckalmbahn

Kirchberg Fleckalmbahn officieel geopend VIDEO, eindelijk was het dan zo ver de Fleckalmbahn in Kirchberg is officieel geopend. Het leuke was ook dat wij erbij mochten zijn.

Natuurlijk waren er eerst wat toespraken alvorens we dan ook echt in de nieuwe lift voor het eerst mochten gaan zitten. Maar wat is deze gondel een FANtastische aanwinst voor dit gebied. Een aantal punten van deze lift halen we nog even naar voren:

  • ergonomische stoelen
  • niet alleen zitverwarming maar ook rugverwarming en dat is best lekker
  • leren stoelbekleding
  • 1e Oostenrijkse gondelbahn die 7 meter per seconde kan gaan
  • deze lift verbruikt ook minder energie en is echt wat stiller
  • tov van de vorige lift 50% minder gondels en 25% minder liftpalen

De 7 meter per seconde hebben we ook echt meegemaakt en dat ging toch snel….

Kirchberg Fleckalmbahn

Na een rondje gemaakt te hebben in de lift stond er in de ruimte waar normaal gesproken de gondels de nacht doorbrengen een geweldige lunch klaar. We hebben zeker nog een rondje gemaakt in het skigebied maar dat komt in een latere update komende week.

Bekijk onze video maar eens. Ook de live video op facebook treffen jullie hieronder aan.

Al met al is het een geweldig project geweest die op 15 april 2019 is gestart en op 6 december 2019 is deze lift al opengesteld voor publiek. Een mooie prestatie. Maar mocht je in het gebied van Kitzbühel, Kirchberg, Jochberg, Resterhöhe de vakantie doorbrengen (of SkiWelt) dan is deze lift een must om ook naar toe te gaan. Mooi stukje techniek.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht