Kirchberg hotelgasten moeten zich melden

Kirchberg sneeuwdepot GaisbergKirchberg hotelgasten Bräuwirt moeten zich melden, dit nadat een medewerkster van dit hotel positief is getest op corona. Tirol doet een oproep om degenen die contact met de vrouw hebben gehad zich te melden om verdere infecties te voorkomen.

Afgelopen zondag kwam de vrouw met griepachtige symptomen aan bij het stadsziekenhuis van St. Johann in Tirol, na een test werd de vrouw opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw voelde vorige week donderdag de eerste symptomen maar bleef werken.
Om verdere besmettingen uit te sluiten en in de kiem te smoren is er een oproep gedaan aan alle personen die op onderstaande periode daggasten van Hotel Bräuwirt in Kirchberg in Tirol waren. Deze gasten moet bijzondere aandacht besteden aan hun gezondheid en de gezondheidshotline 1450 bellen of onmiddellijk contact opnemen met hun huisarts als ze griepachtige symptomen ervaren.
De periode waarin de besmette servicemedewerker werkte was:

  • 30 juni 2020 15.00 tot 22.00 uur
  • 01.07.2020 15.00 tot 22.00 uur
  • 07/05/2020 15:00 – 20:00 uur

Bron: orf.at

Een aanvulling: van het personeel dat getest is…is iedereen negatief getest!

Tirol breidt zich voor op uitbraak

Tirol is voorbereid op een mogelijke regionale uitbraak, de autoriteiten kunnen snel, adequaat en efficiënt reageren mocht het nodig zijn. Naast het traceren van contacten en het isoleren en testen van naaste contactpersonen, zouden getroffen voorzieningen en instellingen kunnen worden gesloten. Maar een regionale lockdown is Tirol niet vreemd, dit  had men in maart ook al ingevoerd.

Om een mogelijke “tweede golf” vroeg aan te pakken is het belangrijk om in de komende weken en maanden mogelijke clusters in een vroeg stadium te identificeren en te isoleren. Zo wordt er momenteel een strategisch magazijn ingericht, een centrale opslagplaats voor beschermingsmiddelen.

Bron: orf.at meer in onze liveblog.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat iPhones en iPads niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×