Kirchberg in Tirol in de dalen ligt weer voldoende sneeuw

Kirchberg in Tirol

Kirchberg in Tirol 19 januari 2023

Kirchberg in Tirol in de dalen ligt weer voldoende sneeuw

Vandaag waren we in KitzSki aan het skien. We hebben een leuk rondje gemaakt en de video update krijgen jullie nog te zien. Maar er is een belangrijke vraag. Hoe is het nu met de sneeuw en hoe in de dalen?

Er was al wat sneeuw gevallen en ons lijkt het dat er meer sneeuw is gevallen dan er was “toegezegd” In het dal was er zeker 15 cm gevallen en hoger op de berg natuurlijk meer. Daar zijn we blij mee.

Wij denken dat ze bij de Hahnenkamm, waar dit lange weekend weer de worldcup is neergestreken, er niet zo blij mee zijn. De piste lag er al prima renklaar bij en als daar dan nieuwe sneeuw opvalt dan moet alles weer worden verwijderd dat er is opgevallen. Maar genoeg daarover.

bijgaand een korte video die we hebben opgenomen in Kirchberg in Tirol. Het is het laatste stukje afdaling die je brengt bij de Fleckalmbahn. Kijk maar eens wat een sneeuw er ligt en alles weer mooi wit.

Morgen (vrijdag) is overigens de eerste Hahnenkamm afdaling. Dit kun je waarschijnlijk bekijken op de Duitse zenders of Eurosport. aanvang 11:30 uur.

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×