Kirchberg in Tirol Video Update 21 januari 2024

Kirchberg in Tirol Pengelstein

Kirchberg in Tirol Video Update 21 januari 2024

We hebben ook weer eens een rondje gemaakt in Kirchberg in Tirol. Dit hebben we gedaan vanaf de Ki West, vanaf dat punt rijdt elke 10 minuten een bus naar de Pengelstein. Dat ritje duurt maar een paar minuten.

Bij de Pengelstein moet je dan met de lift omhoog en je verdwijnt dan het gebied van KitzSki in. We hebben daar ook een hele lange afdaling gemaakt. Dit was de afdaling Fleckalm. Om terug te gaan moesten we ook via een paar liften van Kitzbühel. We kwamen toen ook nog langs de Mausefalle…tenminste waar de skiërs neerkomen na die enorme sprong.

Mausefalle Kitzbühel

We zijn op dat stukje ook nog even de afdaling op gegaan. Daar was het niet normaal ijzig. Je kon er nog net op blijven staan. Het is dan ook echt een prestatie dat je daar nog overeind kan blijven staan na zo sprong…. of kijk de video nog eens na van de mountainbiker die daar ook met een salto naar beneden kwam.

Bekijk onze video update hij staat hieronder.

Mocht je de hele afdaling van de Fleckalm willen zien dan staat deze hieronder voor je klaar.

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×