Kirchberg in Tirol Video Update 23 januari 2024

Kirchberg in Tirol Sneeuwbar

Kirchberg in Tirol Video Update 23 januari 2024

We hadden de planning om via Kirchberg en de 3S bahn richting Jochberg te gaan en vervolgens in het gebied van Resterhöhe ook nog wat pistes te pakken. Helaas gooide de wind/stormachtige wind roet in het eten. Het gebied bij de Pengelstein was door de harde wind dicht en ook was de 3S Bahn buiten gebruik door deze harde wind. We zijn toen maar gebleven in het gebied van Kirchberg en Kitzbühel.

Ook sneeuwde het en wij blijven zeggen dat iedere cm welkom is. Zeker gezien het weer wat we komende dagen gaan krijgen, mogen we hopen dat er sneeuw gaat vallen. De voorjaarsvakanties beginnen al over een kleine 3 weken en dan moet er toch nog wel wat sneeuw bijkomen.

Maar nu even terug naar deze dag. Er staat een nieuwe video update klaar.

Onderstaande video namen we op in Kitzbühel bij de Mausefalle.

Kirchberg Fleckalm

Kirchberg Maierl

Kirchberg Maierl

Kirchberg Pistenbully

Kirchberg skilift Ochsalm

Kirchberg

Kirchberg in Tirol dorp

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×