Kirchberg in Tirol Video Update 24 februari 2023

Kicrhberg in Tirol

Kirchberg in Tirol Video Update 24 februari 2023

Ook hebben we Kirchberg in tirol weer bezocht, het was over het algemeen een redelijk zonnige dag en de sneeuw hield het in de “warmte” nog goed vol. Dit was ook de laatste dag dat het voorlopig te warm was. Vanaf zaterdag (25 februari 2023) zou er sneeuw gaan vallen en dat is met een redelijk grote zekerheid. De hoeveelheden kunnen wellicht wel richting de 10 tot 20 cm gaan en er kunnen plekken zijn waar er nog iets meer gaat vallen.

We gaan het zien.

Maar vrijdag de 24e hebben we veel pistes gezien en naar omstandigheden kon je er redelijk tot goed skiën. We hebben uiteraard weer een video update gemaakt en deze kun je hieronder bekijken.

RTL Weer Kirchberg in Tirol 24 februari 2023

Op sociale media waren we ook nog live gegaan.

Kirchberg Fleckalmbahn

Kirchberg Jufenbahn

Kirchberg Steinbergkogel

KitzSki mooi uitzicht op de Hoofdkam 3000ers

KitzSki mooi uitzicht op de Hoofdkam 3000ers

Kitzbühel 3S Bahn

Kirchberg in Tirol Grosse Rettenstein

Kirchberg uitzicht op de Ki West

Morgen (zaterdag 25 februari 2023) hele dal weer wit?

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×