Kirchberg Ingezonden Verhaal van Geke

Kirchberg Geke

Ingezonden verhaal van Geke over Kirchberg. Afgelopen week kwamen we met de mededeling dat jullie een T-shirt kunnen verdienen door een verhaal in te sturen van jouw favoriete wintersportdorp, piste, restaurant of waar je het maar over wilt hebben. Als het maar over Oostenrijk en de komende periode over de winter gaat.

Ons favoriete gebied is Kirchberg, heerlijk dorp, gemoedelijk zowel rust als drukte te vinden…. lekkere koffie bij Lorenzoni, een heerlijk hapje eten bij Bechlwirt,  ook een fijn hotel trouwens met een Nederlandse eigenaresse.

Midden in het dorp en om de hoek zit de skibus ideaal. Ben je dan boven vergeet dan vooral niet een bezoekje te brengen aan de Melkalm. Beetje verstopt tussen het stukje Fleckalmbahn en Hahnenkamm, echt de moeite waard. De heerlijkste Tiroler Grostl eet je hier.

Lekker met je kop in het zonnetje dat is genieten met een grote G !! Na jaren in het hotel te hebben gezeten,  Bechlwirt dus, gaan we sinds 3 jaar met de camper…

Kirchberg Camper

Nadat ik eerder mensen voor gek uitmaakte omdat ik ze maar maf vond, koukleumen en martelen op zo’n camping, zijn we nu helemaal om. Wat heerlijk lekker je eigen hutje en onze hondens kunnen mee… op en top genieten. We hebben inmiddels de campings in de omgeving van Kirchberg allemaal gehad en onze favoriet is de panorama camping in Westendorf.

Skiën blijven we doen in Kirchberg kennen het gebied op ons duimpje en vinden de hutjes gezelliger dan Westendorf. Ook is het gebied van Kirchberg meer aangesloten zodat je meer mogelijkheden hebt. Kirchberg heeft inmiddels ook in de zomer ons hart gewonnen, heerlijk in de badesee, wandelen of mountainbiken .. ook het bloemencorso hebben we al een keer meegemaakt, het voelt als thuiskomen.

Geke, bedankt voor je bijdrage. Binnenkort krijg jij als eerste een T-shirt van FANtastisch Oostenrijk.

Kirchberg Pengelstein

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

CampingWelt Grote banner

 

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...