Kirchberg Jochberg Video Update 6 februari 2024

Jochberg Bärenbadalm

Kirchberg Jochberg Video Update 6 februari 2024

We waren weer in KitzSki en ook vanuit dit gebied willen we laten zien dat je er toch prima kunt skiën. Berichten die je overigens in Nederland niet leest, want als het daar aan de horror media ligt, wordt er al jaren niet meer geskied.

Wij weten wel beter, dagelijks zitten we in de sneeuw. Nu is het niet zo dat je allemaal poedersneeuw kunt verwachten, dat niet, daarvoor zou je echt boven de 2000 meter moeten zitten en eigenlijk is dan een gletsjer de place to be.

De sneeuw die wij hebben meegemaakt is in de ochtend wat hard, maar daar is zeker op te skiën en naar mate de dag vordert, wordt de bovenlaag wat zachter.

We zijn dit keer geweest in Kirchberg, Kitzbühel en Jochberg. We hebben een video van de dag gemaakt en we hebben ook onze slotafdaling op video gezet. Deze staat bijna in zijn geheel erop en dan kun je de piste zien hoe deze er bij ligt rond 4 uur in de middag. Bekijk die maar eens goed en kijk dan ook eens of je grote bulten ziet…..

Hieronder de video’s.

Hieronder de video van de afdaling Kaser die we maakte naar de Fleckalmbahn. Video is gemaakt rond 4 uur in de middag.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×