Kirchberg Kitzbühel Skicompilatie 9 januari 2024

Kitzbühel Steinbergkogel Topfoto

Kirchberg Kitzbühel Skicompilatie 9 januari 2024

In de ochtend zijn we langs de Streif gegaan. Ben je een beetje op de hoogte van namen van Pistes, dan zou dit er toch één moeten zijn die je moeten weten. De Streif, de legendarische afdaling in Kitzbühel. Volgende week zijn de Hahnenkammrennen en dat is een groot volksfeest in Kitzbühel. Vanuit alle windstreken komt men dan naar Kitzbühel toe. De Streif wordt voor de afdaling gebruikt.

HIER kun je nog de video update van de Streif bekijken.

In de middag zijn we vanwege het verschrikkelijke mooie weer nog de pistes opgegaan. Kirchberg in Tirol en Kitzbühel zien jullie aan je voorbij vliegen. De omstandigheden waren droomachtig en komen niet al te vaak voor. Al een aantal dagen hebben we dit weertype en dat blijft waarschijnlijk nog voortduren tot en met aanstaand weekend. Lees ons weerbericht maar eens.

Hieronder staat de video die jullie meeneemt langs veel verschillende pistes. De Video is ook redelijk lang en het beste bekijk je hem op je TV. In 4K zie je het allemaal nog beter.

Lawinepaal

Kitzbühel Steinbergkogel Gipfelbar

Kirchberg Pengelstein

Kirchberg Pengelstein

Kirchberg Brunn

Kitzbühel Wilderkaiser

Kirchberg in Tirol Brixental

Kirchberg in Tirol Fleckalm

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×