Kirchberg Kitzbühel Video Update 19 januari 2023

Kitzbühel Hahnenkamm Starthuis

Kitzbühel Hahnenkamm Starthuis 19 januari 2023

Kirchberg Kitzbühel Video Update 19 januari 2023

Het had gelukkig weer eens goed gesneeuwd, dit keer ook helemaal tot het dal. Ook was de kou goed merkbaar. Goed aankleden en de buffy van FANtastisch Oostenrijk hadden we natuurlijk bij ons.

Ook hadden we een klein doel en dat was om te kijken bij het starthuis van de Hahnenkamm afdaling. Er was een training die iets later van start ging. Er was wat bewolking en mist en dat kon je niet hebben als je zo n snelheidsevent organiseert.

Wij hebben de training op tv nog een stuk bekeken maar het gaat uit eindelijk om de races en deze beginnen op vrijdag en lopen door tot en met zondag.

Maar wij hebben wel een uitvoerige video update gemaakt zodat jullie zelf ook kunnen bekijken hoe de omstandigheden qua sneeuw sterk verbeterd zijn.

RTL Weer Kirchberg Pengelstein 19 januari 2023Op facebook zijn we uiteraard ook nog even live gegaan.

Op Tik tok nog een video gemaakt.

Kirchberg Fleckalmbahn

Kitrzbühel Hahnenkamm starthuis

Kitrzbühel Hahnenkamm starthuis

Kitrzbühel Hahnenkamm

Kitrzbühel Hahnenkamm Mausefalle

De beroemde Mausefalle waar de skiërs ongeveer weer “landen”

KitzSki Jochberg Bärenbadkogel Gauxjoch

Kirchberg Fleckalm Ehrenbachhöhe

Kirchberg Pengelstein

Kirchberg Pengelstein

Kirchberg Pengelstein

Bärenbadalm

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...