Kirchberg Kitzbühel Video Update 28 maart 2024

Kirchberg in Tirol 28 maart 2024

Kirchberg Kitzbühel Video Update 28 maart 2024

We zijn met de Paasdagen weer terug in Oostenrijk. De planning was om naar verschillende gletsjers te gaan maar de storm gaat het hele lange weekend roet in het eten gooien. Liften gaan dicht of blijven net aan open. Vandaar dat we toch maar in de lager gelegen gebieden blijven.

Donderdag 28 maart was het de eer aan het gebied van KitzSki. We hebben uitsluitend een rondje gemaakt koffie gedronken en hapje gegeten.

In de middag ging het betrekken en het ging zowaar weer eens sneeuwen.

Bekijk hieronder onze video update en zie hoe wit het nog is.

KitzSki Kitzbühel

Kirchberg dalafdaling

Kitzbühel Gipfelbar

Kaiserschmarrn

In de middag hebben we dit bordje maar even weggewerkt

Kitzbühel sneeuw opkomst

Komende dagen komen er nog een aantal video updates aan.

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×