Kirchberg laatste skidag van het jaar 2015

Kirchberg laatste skidag van het jaar 2015

Kirchberg Pengelstein

Kirchberg, de laatste skidag van het jaar 2015 is in dit mooie gebied afgesloten. Het was in vergelijk met de afgelopen dagen vrij rustig op de pistes. De pistes bleven daardoor ook redelijk goed. Natuurlijk in de middag waren er ook wat ijsplaten te bespeuren.

We zijn weer langs de Pengelstein gekomen maar nu vanaf de afdaling bij Brunn. Op de Ochsalm sloten we af en daar was het zwaar werken door de hoeveelheid bulten. Wat wel opviel dat het leek dat er op bepaalde punten toch echt de sneeuwkanonnen hebben aangestaan. Ook zijn de speicherseen niet overal meer zo vol. Van wat locale mensen hoorde we dat er zelfs al wat water problemen zijn bij de gemeente Kirchberg. Het is er zo droog geweest de laatste maanden dat er wat schaarste is. Maar dat zijn praatjes uit het dorp.

We gaan het maar weer afwachten wat het weer brengt. Nu al op sommige weersites wordt melding gemaakt van een meter sneeuw. Nou die zal in de kitzbùhelralpen niet neer komen. Hoeveel wel..ja dat is de vraag. We wachten het wel af…eens moet er toch een keer wel een dump komen. Wie het weet mag het zeggen….

We zijn inmiddels alweer gekomen in het jaar 2016. Iedereen vooral een gezond 2016 gewenst en heel veel sneeuw…

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×