Kirchberg naar Pass Thurn 3 januari 2022 VIDEO

Kirchberg achtergrond Ki West

Kirchberg naar Pass Thurn 3 januari 2022 VIDEO

We hebben ook weer een mooi rondje gemaakt vanuit Kirchberg naar de andere uithoek van het skigebied van KitzSki Pass Thurn / Resterhöhe. Opgestapt bij de Pengelstein en zodoende zit je al snel via de 3S Bahn in Jochberg. Vanaf dit gebeid is het altijd een stuk rustiger dan het gebied van Kirchberg en Kitzbühel. Hou je van iets rustiger pistes dan is het gebied van Jochberg en Pass Thurn zeker een aanrader.

We hebben van onze tour een video update gemaakt en deze is extra lang maar dat vinden jullie niet erg toch?

Op sociale media ook weer live gegaan.

Dit zal zeker niet ons laatste rondje zijn geweest dit winterseizoen in het gebied van Kirchberg Kitzbühel. De Hahnenkamm staat ook nog op ons lijstje om aan jullie te laten zien.

Onderstaande nog wat foto’s en er was er ook nog eentje op TV te zien.

RTL Weer Kirchberg 3 jan 2022

Jochberg Bärenbadkogel

Jochberg Bärenbadkogel Bärenbadalm

Pass Thurn Resterhöhe

Jochberg Bärenbadalm

Colada Sport2000 banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Chaletnl-banner-900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...