Kirchberg op 17 dec 2015 ingezonden video

Kirchberg op 17 dec 2015 ingezonden video

Kirchberg Kitzbuhel

We hebben weer een ingezonden video gekregen van Mark en Monique. Eerder waren ze in november in Solden en hebben ons toen ook op de hoogte gebracht mbt de omstandigheden. Nu dus uit Kirchberg in Tirol.

Gisteren hebben jullie al de omstandigheden in SkiWelt gezien en daar bleek je toch redelijk tot goed te kunnen skieen. Heb je deze update gemist klik dan HIER of HIER.

De update die Mark en Monique hebben ingezonden is van afgelopen donderdag. Toen was het weer ook niet echt vrolijk. Beetje regen viel er toen. Daar wordt je natuurlijk niet vrolijk van.

Ook in Kirchberg zie je witte banen naar beneden lopen maar bekijk het anders…je kunt nog skiën. Als we die grote sneeuwkanonnen toch niet hadden gehad had er in een groot gedeelte van Oostenrijk niet geskied kunnen worden.

Voor de mensen die nog gaan. Kijk aub uit. Pistes zijn smal. Er kan niet genoeg voor gewaarschuwd worden. Andere media melden zelfs dat experts dit zien maar als je gewoon je verstand gebruikt doe je wat rustiger aan. Zeker nu de pistes toch ook wat voller beginnen te geraken.

Morgen gaan we zelf skiën in het gebied van Kitzbühel en Kirchberg.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×