Kirchberg skiër gevlucht, Politie is op zoek naar skiër

Kirchberg Fleckalm Ehrenbachhöhe

Kirchberg skiër gevlucht, Politie is op zoek naar skiër

Het is de laatste tijd schering en inslag. Bij een botsing met een andere wintersporter gaan er mensen gewoon vandoor dit keer wel gestopt maar geen gegevens achtergelaten. Deze keer raakte een 64-jarige vrouw zwaargewond bij een botsing bij de Ehrenbachhöhe.

Na een ernstig ski-ongeluk op de Ehrenbachhöhe in Kirchberg is de politie op zoek naar getuigen. Een onbekende skiër stopte wel maar liet geen gegevens achter. De zwaargewonde vrouw moest daarentegen met een reddingshelikopter naar de kliniek in St. Johann in Tirol worden gebracht. De botsing vond rond 11.00 uur plaats in het uitloopgebied van de steile helling “Goldener Schuss” op de blauwe piste nr. 26. Een ieder die het ongeval heeft gezien of informatie kan geven over de skiër die ze zoeken, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie van Kitzbühel 059133/7200

Kirchberg in Tirol

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...