Murmi’s Kinderland in Kirchdorf in Tirol

murmis kinderland indoor speelplaats

Murmi’s Kinderland in Kirchdorf in Tirol, vaak wordt er ons gevraagd wat kan ik nu met wat minder weer wat gaan ondernemen met de kinderen?

In de omgeving van St Johann in Tirol ligt ook het dorp Kirchdorf in Tirol en in dit dorp is een heus indoor speelplaats, Murmi’s Kinderland. Maar liefst 1200 m2 is er speciaal ingericht voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12,9 jaar. Is het wat minder weer dan is dit een plek waar de kinderen heel graag heen willen.

Alles draait om klimmen, springen, rennen en glijden in de grote speeltuin met een kindertrampoline, draaiende toren, 2 reuzen glijbanen, klimvulkaan en nog veel meer. Een apart peutergedeelte, verjaardagsgrotten en een buffet- en ontspanningsruimte voor volwassenen en kinderen maken het aanbod compleet.

murmis kinderland plattegrond

De speeltuin is verdeeld in drie gebieden. In Kinderland zijn er veel speeltoestellen, trampolines en is er een leuk parcours te vinden. Voor peuters is een enigszins rustig maar avontuurlijk gebied gecreëerd. Volwassenen kunnen gebruikmaken van de fitnessapparatuur op de galerij of ontspannen in de loungeruimte met koffie en gebak. Bovendien is er gratis Wifi beschikbaar!

Openingstijden

Woensdag tot en met Vrijdag           :   14:00 – 18:00 uur

Zaterdag                                               : 10:00 – 18.00 uur

Zondag                                                 : 10:00 – 17:30 uur

Meer info vind je op de website van Murmi’s Kinderland

*** tot 22 augustus 2023 weliswaar in zomerpauze MAAR bij slecht weer dagen is Murmi’s Kinderland gewoon open, check daarvoor altijd eerst we website!

murmis kinderland

murmis kinderland

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×