Murmi’s Kinderland in Kirchdorf in Tirol

murmis kinderland indoor speelplaats

Murmi’s Kinderland in Kirchdorf in Tirol, vaak wordt er ons gevraagd wat kan ik nu met wat minder weer wat gaan ondernemen met de kinderen?

In de omgeving van St Johann in Tirol ligt ook het dorp Kirchdorf in Tirol en in dit dorp is een heus indoor speelplaats, Murmi’s Kinderland. Maar liefst 1200 m2 is er speciaal ingericht voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12,9 jaar. Is het wat minder weer dan is dit een plek waar de kinderen heel graag heen willen.

Alles draait om klimmen, springen, rennen en glijden in de grote speeltuin met een kindertrampoline, draaiende toren, 2 reuzen glijbanen, klimvulkaan en nog veel meer. Een apart peutergedeelte, verjaardagsgrotten en een buffet- en ontspanningsruimte voor volwassenen en kinderen maken het aanbod compleet.

murmis kinderland plattegrond

De speeltuin is verdeeld in drie gebieden. In Kinderland zijn er veel speeltoestellen, trampolines en is er een leuk parcours te vinden. Voor peuters is een enigszins rustig maar avontuurlijk gebied gecreëerd. Volwassenen kunnen gebruikmaken van de fitnessapparatuur op de galerij of ontspannen in de loungeruimte met koffie en gebak. Bovendien is er gratis Wifi beschikbaar!

Openingstijden

Dinsdag tot en met Vrijdag           :   13:00 – 18:00 uur

Zaterdag, Zondag en feestdagen :    10:00 – 18:00 uur

Website: Murmi’s Kinderland

 

murmis kinderland

murmis kinderland

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Logo Golfclub Nationalpark Hohe Tauern aug 2019

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht