KitzAlpBike Marathon 2016

KitzAlpBike Marathon 2016

kitzalpbike

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de Marathon. Niet zomaar een marathon maar de KitzAlpBike Marathon, een van de zwaarste Marathons in de Kitzbüheleralpen. Met nog net geen 1000 mensen aan de start (967) ging het los in Kirchberg richting Brixen im Thale. De Kandleralm werd bedwongen en via Westendorf ging men verder. Goed te zien op de video is dat men zelfs de Mausefalle (Kitzbühel) opgereden is.

Vind je dit nu ook eens geweldig om te doen. In Oostenrijk zijn erg veel mogelijkheden om te mountainbiken. Veel dorpen hebben uitstekende mogelijkheden. Op allerlei niveaus kun je dit doen en er zijn ook mountainbikes te huren met een batterij. Een zogenaamde E-bike. Onze Partner AlpenReizen kan je daar alles over vertellen. Neem is een kijkje op deze site.

Afgelopen week heeft Roel de Jong voor ons nog wat Updates gebracht. Mocht je de HillClimb hebben gemist dan kun je dat HIER nog is nakijken. Zelf ging Roel ook nog het gebied in met een E-Bike. Die tocht kun je hieronder nog is bekijken.

Wij danken Roel voor zijn bijdrage op deze site. Helaas is hij alweer in Nederland.

Alpen Reizen

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×