Kitzbühel 1e niet gletsjergebied van de Alpen gaat open

Kitzbühel Resterkogel sneeuwdepot

Resterhöhe Kitzbühel opent 19 oktober 2019. We zijn alweer aanbeland in de maand oktober. Deze maand staat voor ons in het teken om afscheid te nemen van de zomerse events. De Herfst heeft zijn intrede gedaan en natuurlijk kun je in de bergen zeker nog van de “Goldener Herbst” genieten…

Maar voor ons staat het vizier gericht op de winter. We zullen dan ook weer veel winterse berichten laten zien. Natuurlijk hebben wij dit ook in de zomerperiode gedaan. De vele nieuwe liften die er gebouwd worden daar hebben jullie in het ski-loze seizoen al heel veel van voorbij zien komen. Maar ook gaan wij weer de eerste skimeters afleggen.

Resterhöhe Sneeuwdepot

1e Niet Gletsjergebied in de Alpen opent op 19 oktober 2019 Kitzbühel Resterhöhe

Wij openen het skiseizoen altijd op de Resterhöhe. Dat is een gedeelte van het skigebied van Kitzbühel. Op Resterhöhe zijn sneeuwdepots aangelegd met sneeuw van afgelopen seizoen. Met de ongeveer 40.000 m3 sneeuw kunnen aldaar 2 pistes worden aangelegd. Kitzbühel doet dit al vanaf het jaar 2014 en wij zijn er alle jaren bij aanwezig geweest. Ook staat bij ons omcirkelt de datum van 19 oktober 2019, wij zullen er bij zijn.

Op deze dag gaan we natuurlijk weer live op facebook en zal er een bericht later op de dag zichtbaar zijn op de website. Hou de social media kanalen maar in de gaten.

Resterhöhe Sneeuwdepot

In de zomer periode hebben we nog foto’s binnen gekregen van het sneeuwdepot dat er ligt en zelfs een foto vanaf de Grosse Rettenstein (Stefan was zo aardig om die berg te beklimmen)

Resterhöhe Sneeuwdepot

Resterhöhe Sneeuwdepot, foto genomen vanaf de Grosse Rettenstein

Vorige edities Video’s

Hoe de vorige edities er uit zagen zie je in onderstaande video’s (2014-2018)

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht