Kitzbühel 81e Hahnenkammrennen 2021 Poster

Hahnenkamm 2021 poster

Kitzbühel 81e Hahnenkammrennen 2021 poster. Jaarlijks wordt er een wedstrijd uitgeschreven om de Hahnenkamm poster te maken. Zo ook dit jaar. Er is een winnaar!

Maar liefst uit 77 landen zijn inzendingen gekomen. 880 kunstenaars hebben maar liefst 1600 ontwerpen gemaakt. Hierboven zie je het winnende ontwerp.

De winnaar is Yiping Lu en die komt uit Berkeley, Amerika.

We kijken zeker vooruit en dat mag best toch. In januari 2021 is dit event weer en wordt gehouden van 18 tot en met 24 januari 2021. Wij hebben deze week voor de zekerheid al vrij genomen. Hieronder nog wat beelden van de vorige editie (we waren bij de training aanwezig)

Hahnenkammrennen Kitzbühel

Hahnenkammrennen Kitzbühel Mausefalle

Kitzbühel Hahnenkamm starthuisje

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Ski Outlet Logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...