Kitzbühel erg bruisend op 17 augustus 2019

Kitzbühel

Zaterdagochtend waren we even in Kitzbühel omdat we daar even moesten zijn. Ik vond het gelijk al wat druk en helemaal langs me heen was gegaan dat je nu juist dit weekend een concert hebt van Andreas Gabalier. In Oostenrijk echt een Superster.

Maar in Kitzbühel wordt dus voor de 7e keer het Musikfestival georganiseerd met als grote publiekstrekker Andreas Gabalier. Meer weten hierover klik dan HIER. Maar we hebben een klein rondje door de stad gemaakt en dit willen we jullie toch maar even laten zien.

Kitzbühel Andreas Gabalier

Maar ook hebben we een video live op facebook opgenomen.

Kitzbühel is echt een stad dat je echt eens bezocht moet hebben. Een bezoek aan de Hahnenkamm maar zeker ook de Kitzbühelerhorn zou niet mogen ontbreken. Recentelijk zijn we op beide plaatsen nog geweest. Dit kun je HIER en HIER nog eens bekijken.

Vraag wie gaat er of is aanwezig geweest bij het concert van Andreas Gabalier? We zijn benieuwd hoe het is geweest. Je kunt ons via e-mail bereiken: info@fantastischoostenrijk.nl Voor de mensen die Andreas Gabalier niet kennen. Bekijk dan eens onderstaande video’s.

Instagram Banner

Alpen Reizen

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...