Kitzbühel en Kirchberg staan in de startblokken

Kitzbühel en Kirchberg staan in de startblokken

Kirchberg Kitzbuhel

Kitzbühel en Kirchberg staan in de startblokken. Vandaag kwam er een leuke video voorbij vanuit het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg. Hier wordt duidelijk dat men uitkijkt naar 22 oktober 2016. Wat is er dan aan de hand?

Dan opent dit skigebied haar deuren. Natuurlijk nog niet is alles open, sterker nog er openen 1 á 2 pisten op de Resterkogel. De afgelopen 2 jaren waren wij daarbij en ook al is het maar klein het is weer heerlijk om in de bergen te zijn, te skiën, heerlijk op een terras te zitten …. maar dat begrijpen jullie toch vast wel ?

Kijk eest maar even naar de video van Kitzski.nl daar gaan we zeker het komende seizoen wel meer video’s van zien is onze verwachting.

Indien jullie onze site hebben gevolgd dan weten jullie dat op 22 oktober as. Resterkogel alleen maar open kan gaan door het grote sneeuwdepot dat daar is aangelegd. Dit kun je allemaal nog HIER is teruglezen.

opening kitzbühel okt 2014

Deze foto is van 25 oktober 2014!!!

Om te laten zien dat je er ook echt kunt skiën en het er echt wit uitziet laten we de video’s die wij maakten de afgelopen 2 jaar nog even voorbij komen. In 2014 was het trouwens 1 groot winters landschap. Een paar dagen voordat de opening werd gevierd op de Resterkogel was er tussen de 50 en 70 centimeter aan sneeuw gevallen. Het was er echt FANtastisch.

Overigens de lift Walde die ligt bij de Hahnenkamm die gaat op 4 november 2016 in bedrijf. Inderdaad, ook daar ligt een sneeuwdepot. Zowel bij het dal- en bergstation ligt zo’n sneeuwdepot.

Hoe het er over een paar weken gaat uitzien dat gaan we zien, sterker nog wij zijn er bij en natuurlijk komt er een video update.

Blijf ons maar volgen en volg je ook onze Nieuwsbrief al. Schrijf je onderaan deze pagina daarvoor in.

Summittravel728x90

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...