Kitzbühel Kirchberg FANtastische omstandigheden

Kitzbühel Hahnenkamm Starthuisje

Zondag 7 april 2019 waren we wederom in het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg. In Kitzbühel hebben we zelfs een gedeelte van de Streif kunnen skiën en dat ook helemaal tot het dal. De condities zijn weliswaar voorjaarsachtig maar desondanks dat verhaal zijn de piste echt in prima staat.

Ook kwamen we nog langs een apparaat op de Steinbergkogel… zie de foto hieronder. Weet iemand exact de werking hiervan? Luister ook even naar de video daar staat het antwoord wellicht in maar zeker zijn we niet. Wie weet het?

Kitzbühel Kirchberg Steinbergkogel Lawine

Lawine Lawinepijp

In de video hebben we ook opgenomen de afdaling Brunn. Jullie zien daar een gedeelte van maar welke piste je ook pakte het was allemaal top en dat op 7 april 2019. Rondom de Steinbergkogel gaat het seizoen nog wel door tot 1 mei 2019. Wie weet komen we er nog eind april terug maar in ons hart hebben we al afscheid genomen van het seizoen 2018/2019 in dit gebied.

Hieronder nog wat foto’s van deze dag.

Kitzbühel Hahnenkamm Streif

Kitzbühel Hahnenkamm Hahnenkamm restaurant

Kitzbühel Wildenkaiser

Hahnenkammbahn Kitzbühel

Kitzbühel Hahnenkamm Streif

Kitzbühel Kirchberg Pengelstein lawinepaal

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht