Kitzbühel Groot Nieuwjaarsvuurwerk met Skishow

Kitzbühel vuurwerkshow

Kitzbühel foto @Michael Werlberger

Op 1 januari 2019 begint het jaar knallend in Kitzbühel en omgeving. Ook zijn er heel veel toeschouwers bij Rasmusleiten die dit spektakel willen zien.

Met fakkels komen de verschillende skischolen naar beneden. Natuurlijk is er ook muziek en vergaap je aan het ongelofelijk mooie vuurwerk. Ook komt de jeugd naar beneden die aangesloten zijn bij de Kitzbüheler Skiclub. Natuurlijk ontbreken ook niet alle vlagen van de verschillende landen die Kitzbühel een bezoek brengen. De Nederlandse en Belgische vlag zullen er ook best bij zitten toch?

Fakkels Skishow Kitzbühel

Afgelopen jaar waren er 30.000 toeschouwers aanwezig bij deze festiviteiten. Er wordt geadviseerd vroeg te komen en eigenlijk zoveel mogelijk met het openbaar vervoer.

Dit grote feest begint om half 6 en de entree is gratis. Overigens is de vuurwerkshow in handen van Armin Lukasser en dat is niet zomaar iemand. Lucas is Vuurwerk Wereldkampioen dus dat moet wel een FANtastische show worden.

Maar er zijn meer vuurwerkshow. Ook in Reith en Jochberg kun je genieten van een vuurwerkshow. In Reith is deze vuurwerkshow op 30 december bij de skiweide. Jochberg heeft op 31 december 2018 een vuurwerkshow bij de lift Wagstätt.

Nog een weetje

Het nieuwjaarsvuurwerk in Kitzbühel is begonnen in 1955. Het idee was van de legendarische skischoolhouder Karl Koller.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...