Kitzbühel Hahnenkamm in de sneeuw VIDEO

Kitzbühel RTL Weer 16 oktober 2020

Kitzbühel Hahnenkamm in de sneeuw VIDEO

We waren in de buurt van Kitzbühel en waren erg benieuwd hoe het zou zijn op de Hahnenkamm. Daar sneeuwde het niet alleen maar we konden dan ook zien hoe het starthuisje er bij zou staan. Dit legendarische starthuisje wordt van de grond af opnieuw opgebouwd. Maar ook ligt er bij Walde nog een enorm sneeuwdepot en daar hebben we ook een kijkje genomen.

Maar kijk ook eens naar de live update die we opgenomen hebben. Het was weer heerlijk lopen door de sneeuw. Kijk zelf.

Maar natuurlijk staat er ook weer een video op ons Youtube kanal. Overigens staan daar al circa 1400 video’s dus als je naar iets opzoek bent kun je dat daar vinden. Wil je niets missen van dit kanaal abonneer je dan ook!

Kitzbühel Hahnenkamm Starthuis

Kitzbühel Hahnenkamm

Walde Sneeuwdepot

Bij Walde ligt een sneeuwdepo. Lees zelf maar eens de feitjes. Bv Het sneeuwdepot overleeft de zomer en hooguit smelt de berg tussen de 13 en 20%

Bomen in de sneeuw

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen hoe je deze buffys kunt bestellen.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Haus Steiner

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht