Kitzbühel Hahnenkamm rennen krijgen groen licht

Hahnenkamm 2024

Kitzbühel Hahnenkamm rennen krijgen groen licht

De FIS-sneeuwcontrole heeft plaatsgevonden voor de Hahnenkamm rennen die gehouden worden op 19 tm 21 januari 2024. Zowel de  Streif (afdaling) en Ganslernhang (slalom) werden gekeurd.

FIS-racedirecteur Hannes Trinkl was enthousiast over de staat van de twee pistes en niets staat de afdalingen op 19 en 20 januari en de slalom op 21 januari in de weg.

“We hebben een heel goed sneeuwdek – ook over de hele breedte. Veel dank aan KitzSki, aan alle medewerkers, het voorbereidende werk is sensationeel”, zei Hannes Trinkl blij en voegde eraan toe: “Volgens de voorspellingen wordt mevrouw Holle verondersteld voorraden te sturen.” Daarmee wordt uiteraard bedoeld sneeuw. Die is inderdaad onderweg.

Hieronder nog een video vanuit het verleden die we opnamen rond de Hahnenkammrennen (training)

Zoals het er nu naar uitziet, zullen we rondom de Hahnenkammrennen ook beelden laten zien. Op een van de trainingen zullen we ook aanwezig zijn.

Hieronder nog een aantal foto’s

Kitzbühel Hahnenkamm Starthuis

Kitzbühel Hahnenkamm Starthuis 19 januari 2023


Kitrzbühel Hahnenkamm Mausefalle 2023

Mausefalle

Hahnenkamm Hausbergkante

Kitzbühel Hahnenkamm starthuisje

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Logo 2023 wit

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×