Kitzbühel Hahnenkammrennen 2021 kan dit met toeschouwers?

Hahnenkamm

Kitzbühel Hahnenkammrennen 2021 kan dit met toeschouwers? In oktober gaat de wereldbeker skiën ook weer van start. In Sölden op de Rettenbachferner start altijd het wereldbeker seizoen. Natuurlijk kijken we daar zeker naar uit. Zelf zullen we in Sölden zijn van 5 tot en met 8 november om ook weer de sneeuw te voelen.

Maar waar wij altijd ook naar uitkijken dat zijn de Hahnenkammrennen in Kitzbühel. In januari 2021 worden deze alweer voor de 81e keer gehouden. Maar hoe gaat het er uit zien. In Sölden is er geen publiek bij is dat ook zo in Kitzbühel?

Michael Huber, de voorzitter van de Kitzbüheler Ski Club zegt het volgende: “Als vandaag de wedstrijden gehouden zouden worden dan zou dat zijn zonder publiek” Ook de voorverkoop van de kaartjes is uitgesteld tot eind september.

Wat het rennprogramma voor de Hahnenkammrennen betreft, zou er de komende 14 dagen meer duidelijkheid moeten komen. Huber is positief dat naast Super-G en Afdaling ook de slalom, die ter discussie staat, op het programma blijft.

We zullen zeker nog wel even moeten wachten of het publiek weer naar deze wedstrijden kan gaan maar dat geldt natuurlijk voor meer plekken waar er wat op het programma staat. Nu al is besloten dat de zogenaamde overzeese wedstrijden niet doorgaan (Amerika)

Bij de afdalingstraining van begin dit jaar waren we ook aanwezig en daar hebben we een video van gemaakt. Aan het einde van de video kwamen we nog een bekende Duitse skiër tegen die we niet direct herkende 🙂

Wij kijken uit naar de Hahnenkammrennen 2021 en we hopen er weer bij te mogen zijn.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht