Kitzbühel Hahnenkammrennen krijgen 5 races!

Hahnenkammrennen Kitzbühel Mausefalle

Hahnenkamm de Streif, de Mausefalle

Kitzbühel Hahnenkammrennen krijgen 5 races!

De voor deze week geplande Worldcup races in Wengen (twee afdalingen en één slalom) zijn afgelast vanwege de sterke stijging van het aantal corona besmettingen in het kanton Bern. Kitzbühel schiet te hulp. Normaal gesproken is het de week na de Lauberhornrennen in Wengen dat Kitzbühel aan de beurt is. De infrastructuur in Kitzbühel ligt klaar dus komend weekend al kunnen de races daar plaats vinden. Kitzbühel krijgt dan twee slaloms deze week en drie snelheidsraces volgende week te verwerken.

Het programma wordt daarmee wel op zijn kop gezet. Normaal gesproken ziet het raceweekend er zo uit:

  • Vrijdag SuperG
  • Zaterdag Afdaling
  • Zondag Slalom

Door de omzetting vinden er komend weekend al twee slalomwedstrijden plaats. Op de Ganslerhang gaan de slalom artiesten weer naar beneden op 16 en 17 januari 2021.

Kitzbühel Hahnenkammrennen Hahnenkamm Streif

Een week later (22 – 24 januari 2021) wordt er een Super G en twee afdalingen gehouden op de legendarische Streif. Dit is nog nooit gebeurd in de 81 jarige geschiedenis van de Hahnenkammrennen.

Het vervelende is wel dat er GEEN toeschouwers aanwezig mogen zijn. Dat is jammer, voor ons ook geen Hahnenkammrennen dit jaar en dat is al weer een hele tijd geleden dat we er niet bij aanwezig zijn geweest. Maar gelukkig hebben we de beelden nog.

Hahnenkammrennen Kitzbühel

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht