Kitzbühel Hahnenkammrennen sneeuwdump voorspeld

Hahnenkammrennen Kitzbühel

Kitzbühel Hahnenkammrennen sneeuwdump voorspeld

Als we kijken naar het weer voor de komende dagen dan heeft een wintersporter die van sneeuw houd niets te klagen. Er is veel sneeuw voorspeld maar…. dat is voor Kitzbühel waarschijnlijk slecht nieuws.

Op zowel as. vrijdag als zaterdag staat er een afdaling op het programma. De Streif is dan weer het toneel van spektakel maar dat dient natuurlijk wel op een veilige manier te gebeuren.

Wat worden de voorspellingen. Zowel Bergfex als Wetteronline zien erg veel sneeuw vallen op de zaterdag. Tot wel een halve meter deze dag. Mocht dit uitkomen dan is een afdaling echt geen uitvinding.

Bergfex Kitzbühel 18 jan 2022

Wetteronline Kitzbühel 18 jan 2022

Maar ook op de donderdag en vrijdag valt er al 2 keer 10 centimeter aan sneeuw. Wellicht dat de mensen die sneeuw wel van het parcours af kunnen halen maar dan zitten we ook nog met het zicht. Is alles wel goed te zien. Wij vrezen voor deze speedrennen. Er is wel een oplossing en dat is dat men de slalom van zondag naar zaterdag gaat verplaatsen en de afdaling dan naar de zondag gaat. Zondag zou het beter weer worden maar de vraag is ook als die 50 cm echt gaat vallen: Krijgen ze al die sneeuw dan ook van het parcours af.

We houden het de komende dagen in de gaten.

Hahnenkamm Hausbergkante

Corona Reiscertificaat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...