Kitzbühel Helikopter verloor lading bij werkzaamheden aan Streif

Kitzbühel Streif

Kitzbühel Helikopter verloor lading bij werkzaamheden aan Streif

Tijdens een transportvlucht boven de Streif (Kitzbühel) raakte een touw en haak los van een helikopter. Volgens de 1e informatie die er is, is één persoon gewond geraakt .

Op donderdagochtend is er een klein ongeluk gebeurd in Kitzbühel. Dit gebeurde bij de Streif. Het touw en haak zijn waarschijnlijk losgeraakt tijdens de helikoptervlucht. De lading is naar beneden gevallen en op de grond raakte één persoon gewond en is geraakt door de delen die door de lucht heen vlogen… De persoon in kwestie is geraakt aan de borst. Hoe erg de verwondingen zijn is niet bekend. De gewonde is wel met de helikopter vervoerd naar het ziekenhuis in St Johann in Tirol.

We hopen echt dat deze verwondingen meevallen en wensen de persoon in kwestie beterschap.

Kenners weten dat als we het over de Streif hebben dat dit de afdalingpiste is in Kitzbühel. In de week van 21 tot en met 26 januari 2020 zijn deze rennen weer in Kitzbühel.

Der streif

Kitzbühel Streif sneeuwkanonnen

Tiroler Tageszeitung

Banner CMP Groot 1200x600

Grote Banner Chalet Bramberg

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Vos Wintersport dec 2019

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht