Kitzbühel Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet …

[block]0[/block]
De gemeente Kitzbuhel en het VVV Kitzbühel Tourismus lanceren een gezamenlijke actie.

Kitzbühel is een mooie stad met een hoge kwaliteit van leven en beschikt over grote evenementen. Kitzbühel is zeer ontvankelijk voor opmerkingen en suggesties. De gemeente en de VVV zijn juist opzoek naar opmerkingen en suggesties. Alles staat in het teken om de leefbaarheid maar ook om het tourisme nog beter te laten functioneren in deze sportstad.

Bewoners en bezoekers worden uitgenodigd om hun suggesties te schrijven op een speciaal ontwikkeld voor de campagne briefkaart. Deze kunnen worden ingeleverd bij het VVV.

“We zijn zeer succesvol geweest in Kitzbühel met onze evenementen. Hier gaat het juist om de kleine dingen boven tafel te krijgen die vaak over het hoofd worden gezien. Het welzijn van onze stad raakt ons allemaal, bewoners en bezoekers. Iedereen is welkom om actief deel te nemen “, aldus Signe Reisch, voorzitter van Kitzbühel toerisme.

Burgemeester Dr. Klaus Winkler kijkt uit naar veel feedback: “We moeten nooit stil te staan ​​en moet altijd streven naar beter. Daarom is elke constructieve suggestie erg belangrijk. “

De ansichtkaarten van de campagne “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet …” zijn op het stadhuis en bij Kitzbühel toerisme te verkrijgen.

Wij hebben zelf een suggestie voor in de winter. Maak op de Schwarzsee een mooie schaatsbaan die ook goed onderhouden wordt. Wij nemen dan zeker onze schaatsen mee.

Kitzbühel Ik zie ik zie

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht