Kitzbühel in de zomer ook erg mooi

Kitzbühel in de zomer ook erg mooi

We kwamen een leuke video tegen vanuit de omgeving van Kitzbühel. Kitzbühel is niet alleen in de winter een prima bestemming. Ook in de zomer is het een heerlijk dorp waar veel te beleven valt.

Rondom Kitzbühel zijn vele golfbanen. De Schwartzsee is ook een geweldige bestemming. Je kan er zeker een rondje wandelen maar ook zwemmen in dit warme meer is een aanrader. Het is zelfs het warmste meer van Tirol.

Kitzbühel Mountainbiketrail

Natuurlijk  kun je er ook mountainbiken in de zomer

Kitzbühel Hahnenkamm

Vanuit het Legendepark hadden we een mooi uitzicht op de finish van de Hahnenkamm (dat is dus voor de winterliefhebber)

Kitzbühel Legendenpark

Ga ook zeker eens met de Hahnenkammbahn omhoog. Bovenaan de Hannenkammbahn heb je een geweldig uitzicht en tevens kan daar een mooi rondje gewandeld worden.

Kitzbuhel Hahnenkamm

Hieronder een live video vanuit het verleden, we liepen nog even een rondje door deze sportstad heen.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht