Kitzbühel Kirchberg Streif Hahnenkamm

Kitzbühel Kirchberg Streif Hahnenkamm

Kitzbuhel Hahnenkamm

Kitzbuhel Kirchberg en de Streif dan denk je zeker aan de Hahnenkamm. Tijd om weer is te kijken hoe de situatie aldaar is. Over 3 weken is het zover dan starten de trainingen weer bij Kitzbühel. Van 19 tot en met 24 januari 2016 zijn daar weer de legendarische skirennen….de Hahnenkammrennen.

Maar het zal jullie niet ontgaan zijn dat we wat sneeuw missen ? Hoe is de situatie nu ter plekke. Natuurlijk gaan we dan snel weer voor jullie op pad. Het is kerstvakantie en dus natuurlijk ook druk. Tel daarbij op de smallere pistes en gesloten liften dan wordt het erg druk. Op de Streif (zo heet deze piste) was het veel rustiger. Heeft ook te maken dat deze piste redelijk in de schaduw ligt en dus kun je wat ijs verwachten. Het viel best nog mee.

Kirchberg Fleckalm

Maar…er is wel dringend sneeuw nodig want zoals de situatie nu is zouden er zeker geen rennen georganiseerd kunnen worden. Maar het is nog 3 weken tijd zat dus..alhoewel. Een echte dump staat nog niet op de kaarten. Gisteren hebben we gezien dat er bv in SkiWelt sneeuw werd aangevoerd met een Helicopter (heb je dit gemist druk HIER)

Maar kijk ook onze video dus van de Streif, natuurlijk zie je ook de Mausefalle en veel meer…

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×