Kitzbühel Kitzbüheler Horn 25 februari 2024 VIDEO

RTL4 Weer Kitzbühel 25 februari 2024

Kitzbühel Kitzbüheler Horn 25 februari 2024 VIDEO

Op zondag 25 februari zijn we naar de Kitzbüheler Horn gegaan. We verwachtten in de andere gebieden nog redelijk wat drukte en het gebied van de Kitzbüheler Horn is bij uitstek een skigebied waar het bijna altijd redelijk rustig is. Geen wachtrijen en daar was deze dag ook weer sprake van.

We werden ook weer getrakteerd op kaiserwetter, maar dat was zeker niet overal in Oostenrijk het geval. Als we keken naar de hoofdkam, daar was daar vanuit het zuiden een heel wolkenpakket tegenaan geplakt, zie de foto hierboven. Dat betekende dus een zuid föhn. De temperaturen lopen dan doorgaans op, maar bij ons in het skigebied viel dat wel mee. De pistes die lagen er aan het einde van de dag nog prima bij.

Bekijk onze video update van deze dag, deze staat hieronder klaar. Ook video’s die we live hebben opgenomen op Instagram en Facebook.

Heel veel foto’s zijn er deze dag gemaakt en hieronder een kleine selectie. Overal waar je ook kijkt daar had je wel foto’s van willen maken zo mooi was het deze dag.

Kitzbüheler Horn Ribbel piste

Kitzbüheler Horn

Oostenrijkse Vlag

Kitzbüheler Horn Jochberg Aurach

Kitzbüheler Horn Föhnmuur op de hoofdkam

Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn zicht op Brixental

Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn Gipfelbahn

FANtastisch Oostenrijk Ribbel Piste

FANtastisch Oostenrijk

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...