Kitzbühel kort bezoek aan de binnenstad

Kitzbühel binnenstad centrum

Kitzbühel kort bezoek aan de binnenstad

Op 9 juli 2021 waren we nog even in Kitzbühel. Eerder op de dag waren we nog op de FANtastische golfbaan van Kitzbühel Schwarzsee Reith te vinden maar als je daar je rondje in de ochtend heb afgerond dan is een bezoek aan deze sportstad ook een optie.

Daar maakte we de onderstaande live video op facebook.

Het bleef even bij dit bliksem bezoek. De volgende keer stoppen we echt even bij de konditorei. Wie is daar wel eens geweest en wat heb je daar genomen. We zijn benieuwd.

Volgende week zitten we weer in deze regio. We gaan dan weer op pad en laten jullie dan weer gloednieuwe beelden zien.

Kitzbühel binnenstad centrum

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×