Kitzbühel korte impressie vanuit het centrum VIDEO

Kitzbühel

Kitzbühel korte impressie vanuit het centrum VIDEO. Ook hebben we in de zomer een kijkje genomen in Kitzbühel. Deze stad heeft een enorme aantrekkingskracht en dan niet alleeen uit Oostenrijk zelf maar zeker ook daar buiten. Kitzbühel is wereldberoemd geworden door het skiën en normaal gesproken is er in de zomer ook een heus ATP tennis toernooi. Maar er zijn door het jaar heen ook allerlei andere events waar wij natuurlijk ook over berichten.

Dit keer krijgen jullie een video te zien die we in het centrum hebben opgenomen. Benieuwd hoe het er daar op een zomerse dag uitziet? Bekijk dan zeker even onderstaande video.

Een paar dagen geleden hebben we ook nog een rondje golf gespeeld op een zeer mooie golfbaan in Kitzbühel. Benieuwd hoe het daar was? Bekijk dan onze video vanaf de Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith.

golfbaan Kitzbuhel Schwarzsee Reith

FANtastisch uitzicht vanaf de golfbaan Kitzbuhel Schwarzsee Reith

Kitzbühel Legendenpark

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...