Kitzbühel Matthias Mayer heeft ook zijn eigen gondel

Kitzbühel Matthias Mayer heeft ook zijn eigen gondel. In de stromende regen heeft tweevoudig olympisch kampioen Matthias Mayer zijn naam op één van de vele gondels van de Hahnenkammbahn laten plaatsen.

Het is een enorme eer als je naam op een gondel staat in Kitzbühel. Alle grote der aarde die maar iets hebben betekent in de skisport staan op één van de gondels. Matthias Mayer kwam hiervoor helemaal speciaal vanuit Karinthië naar de sportstad Kitzbühel.

Afgelopen 25 januari 2020 won Matthias Mayer de afdaling voor Vincent Kriechmayr (Oostenrijk) en Beat Feuz (Zwitserland) die beide dezelfde tijd hadden genoteerd. Overigens had Matthias Mayer al een keer gewonnen op de Hahnenkamm maar dat was een Super G wedstrijd in 2017.

Matthias kijkt weer uit naar de winter en dan speciaal naar de Hahnenkammrennen die voor de Oostenrijkers erg belangrijk zijn… maar wie wil hier nu nu niet winnen op de Streif.

Maar toen wij opzoek waren naar een paar foto’s van deze gondel kwamen we ook dezelfde naam tegen die ook al zijn naam op de gondel had mogen zetten… Kijk maar naar de onderste 2 foto’s. Josef Burger deed destijds de “uitreiking” Josef geniet nu van zijn pensioen, alhoewel hij zet zich nu ook in op toeristisch gebied voor de stad Kitzbühel.

Hahnenkammbahn Matthias Mayer

Hahnenkammbahn Matthias Mayer

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat de iPhone en iPad niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Turner Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×