Kitzbühel meldt recordjaar

Kitzbühel meldt recordjaar

Kitzbühel meldt recordjaar, men schreef het afgelopen boekjaar een positief saldo, verdere investeringen in het gebied is mogelijk. Het afgelopen boekjaar werd er een  operationele capaciteit gerealiseerd van ruim 50,73 miljoen euro, een stijging van 4,7% ten opzichte van het vorige jaar. Hiermee werd voor het eerst de 50 miljoen Euro punt overschreden, met als resultaat een goede stemming tijdens de algemene jaarvergadering. Alle resoluties werden ook mede hierdoor unaniem aangenomen.

?Alle Beschlüsse wurden einstimmig gefällt?

Naast een stijging van 15,3% in het winterseizoen 2015/16 nam ook het zomertoerisme toe. Momenteel staat dat voor 8,2% van de totale omzet. Burger zegt hierover:  ?ist er ein wichtiger Wachstumstreiber? een belangrijke groei.

Kitzbühel recordjaar

Officer Walter Astl, Chief Executive Josef Burger, Leitner Cable Car CEO Martin Leitner en raad van commissarissen voorzitter Klaus Winkler BM (v. L.)

© tt.com

Ook voor dit jaar zijn er inverseringen gepland, een daarvan is de vervanging van de 3 stoeltjes lift van de Jufen voor een moderne 8-persoons stoeltjeslift. De nieuwe investeringen zijn nodig om de kwaliteit van het gebied te waarborgen, maar er is ook “slecht” nieuws wat al bekend was. Dit jaar zal de Fleckalmbahn in Kirchberg niet vervangen worden, er wordt aan mogelijke alternatieven gewerkt. Voor de nieuwe Jufenbahn zal de piste geoptimaliseerd worden. Ook zal het onderhoudscentrum Streiteck en Aubachgraben vernieuwd worden en de herbouw van de Kitzbühler Horn.

In totaal zal de Kitzbühel Bergbahnen 22 miljoen euro investeren dit jaar alleen al. Maar de voorzitter van de raad van Commissarissen van de Bergbahnen Klaus Winkler waarschuwt wel,  het zal niet eeuwig records opleveren.

?Die Bäume wachsen, aber sie wachsen nicht in den Himmel?

Bron: tt.com

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht