Kitzbühel naar Resterhöhe VIDEO

Kitzbühel

Kitzbühel naar Resterhöhe, op de allerlaatste dag van februari maar ook op schrikkeldag (29 februari 2020) zijn we van Kitzbühel naar Resterhöhe gegaan. Helaas was het geen kaiserwetter meer maar je kunt niet alles hebben. Via de 3S Bahn, Jochberg, de Zweitausender, Hartkaser, Hanglalm en nog veel meer kwamen we uiteindelijk uit bij Toni Alm. Waar we in principe standaard de kaiserschmarren bestellen.

Van deze laatste Krokusdag hebben we ook een video gemaakt.

Ook waren we op facebook actief met een live update.

Kitzbühel Kirchberg

Kitzbühel 3S Bahn

Resterhöhe Hollersbach Toni Alm

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Holland Snack Express 1200x400

Turner Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...