Kitzbühel 1e niet gletsjer gebied gaat as zaterdag OPEN

Kitzbuhel Sneeuwdepot Resterkogel Resterhöhe

Goed te zien dat het sneeuwdepot al wordt verspreid over de piste

Het gebied van Kitzbühel Resterhöhe gaat as. zaterdag 14 oktober 2017 open, ook is dit het eerste niet gletsjer gebied dat gaat openen. Nog nooit is de opening van het winterseizoen zo vroeg geweest in het skigebied van Kitzbühel. Eind van de maand wordt er ook nog een piste bij de Hahnenkamm geopend. Dat is de piste Walde waar ook een sneeuwdepot ligt.

Natuurlijk kan het skigebied niet open dankzij de natuursneeuw daar is het allemaal nog veel te vroeg voor. Snowfarming of sneeuwdepot dat is het woord dat het beste past bij dit “wonder” Lees dit bericht van ons maar na dan weet je hoe het komt dat er vanaf zaterdag al geskied kan gaan worden.

Vanaf vandaag is ook heel goed te zien dat er 2 pistes geprepareerd worden bij de Resterkogel. Wil je dit volgen vandaag kijk dan op onze webcampagina van de Resterhöhe.

We hebben al wat foto’s van de webcam afgehaald en de video voor jullie klaargezet.

Kitzbuhel Sneeuwdepot Resterkogel Resterhöhe

Kitzbuhel Sneeuwdepot Resterkogel Resterhöhe

Zoals het er nu naar uitziet zijn wij er as. zaterdag bij. Live op facebook zullen jullie ons voorbij zien komen. Hou het maar goed in de gaten. De eerste skibeelden live vanaf een piste brengen we jullie. Al weer voor het 4e seizoen LIVE als eerste op de piste 🙂

Eerder berichtgeving over deze opening kun je HIER lezen.

Summit Travel

Summit Travel Zoek en Boek

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...